Om Ädelboa

Vad är Ädelboa?

En charmig inredningsbutik, mitt i de småländska skogarna.

Här kan du hitta allt från gamla trälådor till lokalproducerad saft. Vi arbetar småskaligt och erbjuder allt som oftast ett fåtal varor (ibland enstaka objekt) under en kort period. Vi letar efter små guldklimpar i lador och ladugårdar som vi sedan säljer vidare.


Utöver detta så tar vi in nyproducerade inredningsartiklar med charm. För att komplettera utbudet har vi även presentartiklar som vi dessutom gärna paketerar fint för att skapa en speciell gåva.


Vi erbjuder säsongsbaserade grödor och blommor från egen odling. Detta är dagsfärska produkter som vi producerar i mycket liten skala.

Vi har även ägg till försäljning när hönorna värper.


I Ädelboa arbetar vi med småskalighet och återbruk på ett hjärtligt vis och med glimten i ögat.

Vi älskar det vi gör!

Varför Ädelboa?

Tänk alla föremål som ligger dolda bland damm och hö.

Små skatter som en gång i tiden användes dagligen, som gjorde livet enklare. Det kan vara mjölkkannor, sockerlådor, mejeribackar, plåthinkar och andra bruksföremål. Vi vill återbruka dessa och kanske använda dem på andra sätt än vad som var tänkt från början.


Vi behöver tänka mer hållbart och leva småskaligt. Vi behöver även värna om vår landsbygd och ta tillvara på det som redan finns.

Inte minst; se det fina i allt runtomkring oss. 


Så kom hit, byt några ord med oss. Kika runt i vår butik och känn stämningen bland träväggarna, synligt åldrade och ärrade av tiden. Du är så välkommen så!